KUKA, MITÄ, HÄH?

Mun nimi on Henri Heinonen. Olen itseoppinut kokki ja täältä löydät ärsyttävän hyvää ruokaa. Reseptien lisäksi kerron satunnaisesti vinkkejä hyvistä ruuantekovälineistä sekä näet mahtavia ruokakuvia (ainakin näin olen kuullut).

Osalle teistä mun meininki saattaa olla tuttua somen kautta, missä pyöritän Taste of Nikinmaki -tiliä  Instagramissa ja Facebookissa. Somen lisäksi teen paljon kokkikeikkoja eri tapahtumissa aina muutaman hengen illallisesta isompien porukoiden tarpeisiin catering-tyylisesti.

Teen mielelläni myös yhteistyötä eri tahojen kanssa. Yhteistyö voi olla esimerkiksi sisältömarkkinointia reseptien muodossa kuvien kera asiakkaan käytettäväksi omilla kanavillaan.

Jos mun palvelut tai tekeminen kiinnostaa, niin otahan yhteyttä! Katsotaan jos voisin tehdä sun päivästä hieman maukkaamman.    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.

    Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä      Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.