KOKKI KOTIIN

Kokki kotiin -palvelu

Ruuassa kestää ja ravintolassa sattuu olemaan sinun makuusi liian hektinen meininki, jostain syystä laskun saamisessakin menee jälleen tovi. Mietit, että raskaan työviikon jälkeen olisi kiva viettää aikaa ihan vaan kotona perheen tai kaveriporukan kesken.

Minulla saattaisi olla ongelmaasi ratkaisu – tilaa kokki kotiin!

Hyvä ruoka, tuttu ympäristö ja itse ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin nauttia. Kokki kotiin -palvelun avulla saat loihdittua erinomaisen illan josta voit iloita perheen, kaveriporukan tai kahden kesken. Maistuva ruoka ja hyvä viini ovat parhaimmillaan mahtava elämys ja onnistunut ilta muistetaan pitkään.

Miten palvelu toimii?

Kokki kotiin on nykyaikaista catering-palvelua, joka mahdollistaa kokin tilaamisen haluamaasi paikkaan tekemään esimerkiksi 5 ruokalajin fine dining -illallisen 6 hengelle tai överit tuplajuustohampurilaiset hieman isommalle porukalle. Hinnoittelu on aina tapauskohtaista ja menu laaditaan muun muassa raaka-aineiden sekä osallistujamäärän perusteella. Sinä päätä ja minä toteutan, palvelu räätälöidään asiakkaan halujen mukaan. Voit siis ehdottaa tiettyjä raaka-aineita tai kokonaisia ruoka-annoksia.

Kaikki kokkaus- ja keittoastiat kulkevat kokin mukana, tarjoiluastiat tulisi löytyä tilan puolesta. Lähtiessäni myös keittiö on siistinä. Palvelu sopii aina noin 20 henkiseen seurueeseen asti. Isompiin tapahtumiin suosittelen catering-palvelua.

Palvelu on myös kotitalousvähennyskelpoinen.

Kokki kotiin -palvelu vantaa

” Tilasin Henrin kotiimme Vantaalle loihtimaan illallisen seitsemälle aikuiselle ja viidelle lapselle. Kerroin Henrille etukäteen toiveita, jotka hän otti huomioon kolmen ruokalajin menua suunnitellessaan. Parasta oli, ettei emännän ja isännän tarvinnut huhkia keittiössä, vaan meille jäi aikaa seurustella vieraiden kanssa. Kaikki toimi moitteettomasti. Aiomme taatusti käyttää Henrin palveluja uudelleenkin. ” – Sanna

Kokki kotiin palvelu Helsinki

” Kutsuimme Henrin kokkaamaan meille ja vieraillemme yllätysmenun. Lapsetkin pääsivät osallistumaan ja tekivät kananugetteja hyvällä yhteistyöllä. Koko porukka kerääntyi keittiöön katsomaan showta. Oli mukavaa, että Henri kertoi resepteistä ja raaka-aineista kaikille kiinnostuneille. Suosittelen kaikille! ” – Markus

Kattavan kokki kotiin keikan kuvauksen resepteineen löydät täältä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.