Ainesosat tuliseen katkarapukeittoon

Tulinen katkarapu nuudelikeitto

Ainekset

  • 1 ltr kasvislientä
  • 1 pkt (200g) kypsentämättömiä katkarapuja
  • 1 pkt (250g) munanuudeli
  • 100 g suppilovahveroita
  • 1 1/2 kourallista lehtikaalia
  • 1 salottisipuli
  • 2 cm inkivääriä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 lime
  • 1 chili
  • korianteria

Sulata katkaravut ja poista niistä kuoret ja suolet. Huuhtele ne ja kuivaa talouspaperilla.

Keitä kasvisliemi liemikuutioista ja lisää joukkoon; 2 cm inkivääriä kuorittuna ja viipaloituna, 1 kokonainen valkosipulinkynsi kuorittuna, kymmenkunta korianterin vartta (säästä lehdet), salotti sipuli lohkoina ja puolikkaan limen mehu.

Anna hautua hiljalleen kannen alla 30min jonka jälkeen siivilöi mausteet pois. Sipulit voi säästää annokseen.

Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan erillisessä kattilassa.

Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon pienennetty lehtikaali, katkaravut, sienet ja jo keitetty sipuli. Sammuta levy ja jätä kannen alle hautumaan 5min.

Annostele nuudelit ja lisää joukkoon mausteliemi ja muut höysteet. Laita pinnalle korianterin lehdet  ja tuoretta chiliä.

Tulinen mutta herkullinen katkarapukeitto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä



    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.