Tex Mex kulhoruoka syötävällä kulholla
Ainekset:
- 1 pkt Jalotofu chili
- 1 pkt Old el Paso täysjyvävehnätortilla
- 1 rs Letkeän lempeä Silmusalaatti
- 1 avocado
- 1 pss soijapapuja
- 1 pss broccolineja
- 1 granaattiomena
- muutama retiisi
- Luomu umeboshikastike
- Luomu tamari soijakastike
- Luomu srirachakastike
Laita silmusalaatti kulhoon ja leikkele pieneksi silpuksi. Lisää joukkoon soijapavut ja mausta soijakastikkeella sekä suolaisen etikkaisella umeboshikastikkeella. Jätä sivuun maustumaan.
Keitä broccolineja pikaisesti niin että hieman pehmenevät mutta ovat kuitenkin napakoita.
Leikkaa retiiseistä pientä kuutiota.
Leikkaa tofusta siivuja, kuivaa pinta ja paista nopeasti kuivalla pannulla. Leikkaa sen jälkeen pieniksi kuutioiksi.
Pilko avocado ja keitetty broccolini. Perkaa granaattiomena.
Kasaa kulhot; Silmusalaatti + soijapavut pohjalle ja loput haluamaasi järjestykseen.
Ripottele kasan päällimmäiseksi tulista sriracha kastiketta.