ruokaa netistä

Ruoka netistä?

Oletko jo tilannut ruokaa netistä? Jos et, tämän jälkeen on korkea aika kokeilla

Minulla on mahtavia uutisia! Suomeen on avautunut RuokaNetistä.fi, jonka tarkoituksena on auttaa sinua helpottamaan päivittäistä ruuanlaittoa. Ruoka Netistä on puolueeton arvostelupalvelu, joka on luotu sinun tarpeesi huomioiden. Sivusto on arvioinut Suomessa toimivat ruokaverkkokaupat, jotta voit tutustua niihin ennen ensimmäistä tilaustasi.

RuokaNetistä.fi tekee arvostelunsa omakohtaisten kokemuksiensa perusteella. Jokainen arvostelu tehdään yhden tai useamman asiakaskokemuksen perusteella tilaamalla kaupoista suoraan ruokaa kotiovelle.  Arvosteluissa näkyvät lahjomattomien kriitikkojen tekemät havainnot esimerkiksi ruokaverkkokauppojen tuotteiden hinnoista ja valikoiman laajuudesta, asiakaspalvelusta, elintarvikkeiden tuoreudesta ja monista muista päätökseen vaikuttavista seikoista. Voit myös nähdä yhdellä silmäyksellä, mitä tyypillinen esimerkkitilaus maksaa ja millaisia toimitusvaihtoehtoja on tarjolla. Konkreettiset esimerkit auttavat sinua heti päätöksenteossa.

Muutakin kuin pelkästään ruokaverkkokauppa

Tuoretuotteiden lisäksi palvelu auttaa sinua löytämään muun muassa parhaat hävikkiruokakaupat, erikoiskahvien verkkokaupat. Keittiövälineistä on myös oma kategoriansa. Jokainen palvelu arvioidaan asteikolla 1-5. Kriitikot arvioivat myös kauppojen hyvät ja huonot puolet, joiden perusteella voit arvioida, miten hyvin se sopii sinulle.

Lisäksi sivustolla on reseptejä, joiden tarkoituksena on luoda sinulle inspiraatiota uudenlaisten ruokalajien kokeiluun. Kirjoitin itse sivustolle viisi perinteisempää reseptiä: lohikeiton, lihapullat, makaronilaatikon, kanapastan ja kinkkukiusauksen. Suuntaa kokeilemaan, miten palvelu sopii sinun tarpeisiisi ja tutustu kirjoittamiini resepteihin!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.