Se parempi makaroonilaatikko

Maukkaampi makaronilaatikko

Liha
Yli 1h

Ainekset isolle köörille:

Laita kattilaan vesi + 1 rkl suolaa makaroneja varten kiehumaan. Lämmitä maito mikrossa ja laita lihafondi maitoon liukenemaan.

Ruskista jauheliha kolmessa erässä ja kumoa ruskistetut lihat suureen kulhoon. Leikkaa pekoni pieneksi silpuksi ja ruskista pannulla. Nostele pekonit lihojen sekaan kulhoon. Kuori ja pilko sipulit ja kuullota niitä noin 5 min pekonin rasvassa. Lisää sipulit lihojen joukkoon. Lisää timjami myös kulhoon. Sekoita kaikki kulhossa sekaisin.

Keitä makaronit melkein kypsiksi ja kaada lihojen sekaan. Sekoita makaronit ja lihat hyvin sekaisin ja lisää puolet cheddarista raastettuna. Sekoita kaikki sekaisin ja kaada vuokaan.

Sekoita kaksi kananmunaa jäähtyneeseen maitoon ja kaada neste vuokaan. Hämmennä vielä kaikkia aineksia ja ripottele laatikon päälle loppu juustoraaste. Kypsennä 180 asteissa uunissa noin 45 min kunnes pinta kauniin kullan ruskea.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä



    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.