Karitsanlaparulla grillissä

Karitsanlapaa rullalla

Liha
Yli 1h

Ainekset:

  • 1.5-2 kg luuton karitsanlapa
  • 2 pkt pekonia
  • 1 omena
  • 100 g fetaa
  • 3-4 valkosipulia
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 rkl kuivattua timjamia

 

Lämmitä uuni 110 asteeseen. Levitä lapa leikkuulaudalla ja nuiji tasaisemmaksi jos tarpeen. Levitä pekonit lihan päälle. Leikkaa omenasta tikkuja ja levitä ne lihan etureunaan koko leveydeltä. Murusta feta omenoiden päälle. Murskaa valkosipulit ja levitä ne kauttaaltaan. Ripottele kaiken päälle suolaa ja myllystä pippuria. Pyöritä liha rullalle ja sido tiukasti kiinni.

Laita karitsanrulla uunivuokaan ja laita folio vuuan päälle. Laita uuniin kolmeksi tunniksi.

Kun liha alkaa olla valmista lämmitä grilli. Grillaa lihaan kauttaaltaan kaunis ja rapea pinta. Anna vetäytyä noin 20min ja leikkaa pötköstä kiekkoja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä



    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.