Kanavartaat ja ananassalsa
- 1pkt kananpojan paistileike
- 3 limeä
- inkivääri
- valkosipuli
- chili
- pieni rasia kirsikkatomaatteja
- tuore ananas
- ruohosipuli
- ruokosokeria
- suolaa
Leikkaa paistileikkeet vartaisiin sopiviksi paloiksi ja laita kulhoon.
Purista sekaan kahden limen mehut, raasta reilu teelusikallinen inkivääriä, raasta tai pilko puolikas chili ja yksi valkosipuli. Sekoita kaikki keskenään ja
laita kylmään muhimaan pariksi tunniksi.
Tällä välin tee ananassalsa. Kuori ananas ja leikkaa siitä tankoja.
Grillaa niitä kevyesti niin, että saat niihin väriä ja makua.
Tämän jälkeen pilko pieniksi paloiksi. Leikkaa tomaatit neljään osaan.
Kuori lime ja leikkaa kalvottomia lohkoja limestä ja pilko pieniksi.
Purista jäljelle jääneestä limen kalvoista mehu sekaan.
Pilko puolikas chili pieneksi ja lisää joukkoon. Lisää vielä ruohosipuli ja pari teelusikallista sokeria ja hyppysellinen suolaa. Sekoita ja laita kylmään maustumaan.
Ota kanat kylmästä 30min ennen kypsennystä. Grillaa vartaita molemmin puolin yhteensä
10-15min .
Ripottele suola pintaan ja laita tarjolle.