Kikkoman Tomahawk

Grillattu tomahawk ja kasvisvartaat

Grillattu tomahawk ja kasvisvartaat

powered by Kikkoman

1 tomahawk pihvi

2 kesäkurpitsaa

8 pientä punasipulia

2 pun paprika

2 kelt paprika

2 pun chili

2 jalapeno

16 pientä herkkusientä

Kikkoman soija

Kikkoman Teriyaki bbq-sauce

 

Chimichurri

1 puntti persiljaa

1 puntti korianteria

1 valkosipulin kynsi

1 dl oliiviöljyä

½ tl savupaprikajauhe

1 rkl silputtua chiliä

1 rkl Kikkoman Ponzu Chili

 

  • Ota liha pöydälle tunti ennen kypsennystä
  • Lämmitä grilli 100-120 asteeseen ja sivele lihan pinta kauttaaltaan Kikkoman soijalla ja laita liha epäsuoraan lämpöön
  • Kypsennä lämpömittarin avulla sisälämpö noin 53 asteeseen. Tähän menee pihvin koosta lämmöistä riippuen noin 1 – 1 ½ tuntia
  • Ja kun sisälämpö on saavutettu ota liha pois grillistä sivele pintaan Kikkoman soijaa ja kääri löysään folioon
  • Anna olla foliossa noin 20min ja kuumenna sillä välin grilli kuumaksi
  • Lihan kypsyessä grillissä pilko kasvikset sopiviksi lohkoiksi ja kasaa niistä vartaat
  • Silppua chimichurria varten tuoreet ainekset ja sekoita lopuksi kaikki yhteen. Maista ja lisää ponzu chiliä tarvittaessa
  • Kun grilli on kuumentunut kunnolla grillaa kasviksiin hyvä pinta kauttaaltaan, mutta kuitenkin niin että pysyvät rapsakoina
  • Siirrä kasvikset epäsuoraan lämpöön ja sivele kasvikset kahteen kertaan Kikkoman Teriyaki bbq-saucella
  • Lopuksi grillaa kuumalla pinnalla pihviin kunnon pinta molemmin puolin ja laita ainekset tarjolle

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä



    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.