Grillattu broilerinfilee & gnocchit pinaattikastikkeessa & salviavoi

Grillattu broilerinfilee & gnocchit pinaattikastikkeessa & salviavoi

4 kokonaista broilerin filettä (ei minuuttipihvejä)

n 1kg gnoccheja

4 dl kermaa

1 salottisipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rsi pinaattia

1 puntti salviaa

1 rkl silputtua timjamia

5-10 kokonaisat valkopippuria

suolaa

50g voita

3 dl Zensa Fiano luomuviiniä

  • silppua puoli punttia salviaa ja yhdistä kulhossa yrtit, valkopippurit ja 1dl viiniä
  • lisää kanat joukkoon, sekoita ja laita pussissa jääkaappiin yön yli
  • kuori sipulit ja silppua pieneksi
  • kuumenna kattila ja kuullota hetki sipuleita, älä ruskista
  • lisää vajaa 1 dl viiniä kiehauta ja laske lämpö puoleen
  • lisää kerma ja mausta suolalla, anna porista pienellä kunnes hieman paksuuntunut
  • sammuta levy ja jätä odottamaan gnoccheja
  • sulata voi pienessä kattilassa ja kun on sulanut ota pois liedeltä ja lisää joukkoon noin 10 salvian lehteä
  • kuumenna grilli kuumaksi ja odotellessa putsaa yrtit kanoista
  • kun grilliritilä on kuuma laita fileet kypsymään noin 6-7min per puoli
  • kun valmiita nosta sivuun vetäytymään 10 min ja mausta suolalla ja pippurilla
  • kiehauta suolattu vesi gnoccheille ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaisesti
  • lämmitä kermakastike
  • valuta kypsät gnocchit ja lisää kerman joukkoon. Lisää myös pinaatit ja sekoita
  • maista ja mausta suolalla tarvittaessa
  • annostele lautaselle gnocchit, päälle kanan file ja lopuksi salviavoita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä



    Tämä lomake on suojattu roskapostilta reCAPTCHA:lla. Huomioi Googlen Privacy Policy sekä Terms of Service.